Friday, 31 October 2014

SKSS girls: After 12 years :)

Assalamualaikum dears :)

Today nak mengimbau kenangan jumpa kawan-kawan ketika di primary school

S K Seri Sekamat Kajang

Batch Standard 6 
 Year 2001

at Shahrul Shafiq wedding ceremony @ sekolah SAAS

on 25 August 2013

dah setahun lebih berlalu :)

After 12 years tak pernah jumpa!

Siti Khadijah (UTP Engineering)
Fatin Nadia (UIA  Landscpe Architecture doing master)
Nur Faizah (UIA Pharmacist)
yg lain tak sempat ketemu di wedding itu..sobs

Semua dah besar & cantik :) bijak bestari pulak tu korang kan..

Semoga korang berjaya di dunia & akhirat

Ada yang bakal menamatkan zaman bujang..Barakallah!

Ada juga yang dah selamat nikah Alhamdulillah ;) Happy for u!

Love u guys :)

with bunting? hehe


Eating

Model Iklan ubat gigi

groom & bride

Aishah zawawi(study @ Tganu)
Faiqah(Study @UPM Serdang)
Wan (Politechnic Shah Alam Engineering)
Fatin Izzati (working @ Putrajaya)
 selalu jumpa sebab rumah kami DEKAT JE..:)

Aishah with me :)

Aishah & Fatin @ wedding Erni (kwn setaman)



Fatin Nadia  & Wani ada jumpa time wedding Sakinah tapi x sempat bergambar coz rushing pergi kerja..Sorry korang!

Ada lagi kawan-kawan yang lain tapi still tak dapat jumpa lagi..sobs

InsyaAllah 1 day okay!








1 comment:

Thanks for reading :)