Thursday, 16 October 2014

Rena Khatam Quran,House Warming & 1st Bday Little Amsyar :)

Assalamualaikum gengs

Setelah sekian lame silent hari ni nak story sikit pasal 3 events on 6/9/14 hari tu.


KHATAM QURAN KAK RENA(bride to be on that day) now dah selamat.Alhamdulillah
&
HOUSE WARMING KAKLONG
1st BIRTHDAY AMSYAR


Tahniah kaklong on ur new house @ Cengal Condo & Happy Birthday to Amsyar!
 not forgotten Barakallah Kak Rena :)

Semoga Amsyar jadi anak yang soleh dan berjaya dunia akhirat okay :)

Cousins (mana boleh tak wefie) camwhore semua..oops sory! :P


Mini deco for Kak Rena khatam Quran.Tu bukan dia..itu 'kakak' i

Always wit her tudung problem.see on the rite


wefie lagi dan lagi dan lagi

Deco for Amsyar's Bday 

Thanks to adik Kak Yatie yang masak spageti aglio olio..melting~


Ini lah rupanya spageti aglio olio tu (terbelit lidah nak sebut..haha) SEDAP!

Anyone nak try masak leh click RESEPI SPAGETI AGLIO OLIO

Majlis went smoothly..Alhamdulillah~

Tak sabar nak house warming new house my cousin kak Azrah pulak!






No comments:

Post a Comment

Thanks for reading :)