Wednesday, 22 October 2014

Flaming Steamboat Buffet: Eat All U Can!

Assalamualaikum :)

Food lovers!

Today, nrl nak story pasal Flaming Steamboat Buffet.
Nrl & kwn2 Pharmacy kami telah jalan-jalan cari makan di Flaming Steamboat Buffet 
di Danau Kota (Setapak Branch)
Banyak pilihan menu seafood fresh,steamboat ,ice creams, buah,desserts,chocs dan air boleh refill banyak kali okayy(hot/cold drinks)

Korang just bayar sorang dlm RM30.99 ++(adult)
RM12.99++ (child 4-10 years old)
3 years old & below (FREE)
Then boleh makan apa-apa saja sampai kenyang.
Kedai ni ada sediakan surau dan washroom untuk customers.
Kedai ni ada tanda Halal.Makan lah tanpa was-was.

Kedai buka dari 
5 pm sampai 12 pagi (hari biasa)
5 pm - 12.30 pagi (hujung minggu)

Untuk booking
melalui phone call dari waktu 11 pagi sampai 11 mlm

Actually dah bertahun plan nak makan steamboat sama-sama tapi busy punya pasal asyik postpone saja.Dan kali ni kami nekad pergi juga tapi still semua tak dapat pergi coz kami kerja shift.
So pergi mana yang free jela..

Sis Lina yang booking meja semua.
Kami semua pergi naik kereta ramai2 dengan Sis Lina & hubby.

THANKS SIS LINA & HUBBY!

We really enjoy our self :)





Pelbagai jenis sos & salad

Fresh seafood (Layan diri) boleh ambil apa-apa saja

Surau disediakan




Buah & Ice Cream

Selamat Mencuba!

Steamboat tu ada soup biasa & tomyam.
Soup tomyam tu makin lama akan makin masin.










No comments:

Post a Comment

Thanks for reading :)