Sunday, 26 October 2014

Kedai KapaLaya Tomyam@ Kg. Pandan

Assalamualaikum dears

Today nak story buka puasa & farewell dinner Nanthini bersama geng Pharmacy @ 
KapaLaya Tomyam di Angsana Hilir,Kg.Pandan

Kami pergi 2 kereta sahaja bersama Sis Lina 's Hubby & Nanthini

Lepas balik saja kerja kami terus pergi ke Bazaar Ramadhan dulu di Kg. Cheras Baru beli kuih-muih untuk berbuka puasa.Sedapnyaa!

FYI sebelum kami datang ke kedai tu
Sis Lina dah booking awal-awal foods apa nak makan.
Kami makan nasi & lauk2 yang best(see pics)
Harga pun affordable juga hari tu kami makan 10 orang dlm RM180+- mcm tu.
Kedai ni ada wifi juga

Waiting@ lobby hospital for gather before pergi Bazaar Ramadhan.


Our foods..Sedap okayy! Alhamdulillah kenyang sungguh!

Dayang-dayang preparing air


Wefie @ kedai makan.

Ni no.contact kedai tu untuk pertanyaan
012-319 0150 (FB)


ok wassalam.Selamat Mencuba!





No comments:

Post a Comment

Thanks for reading :)