Monday, 27 October 2014

My Convocation Day:MSU

Assalamualaikum dears :)

Alhamdulillah pada 

17 July 2011

Chancellor Hall MSU

8.30 AM Session

my convocation day!
Actually December 2010 tapi atas masalah-masalah yang tak dapat dielakkan 
terpaksa postpone my convo day..Its Okay

Cuma so sad sebab tak dapat convo together2 dgn my friends.
Tapi nasib baik ada geng jugak even sikit je..yahoo..
Kak Su ,Sanggeri & Kak Ida :)
Yang lain batch junior



Parking pass untuk family

Beratur dari basement sampai masuk Chancellor Hall

Wefie with Sis Sanggeri & Kak Su


Chancellor Hall MSU

Sesi bergambar dengan President MSU

 
Thanks Ayah Ibu!

 
             




Ok jubah tu yang besar :P

Alhamdulillah :) Thanks banyak kepada ibu ayah, family, my mentor Sir. Nizam nrl selalu kacau dia time petang suruh ajar subject yg tak faham..Thanks Sir atas kesabaran dlm melayan kerenah anak muridmu ini..My lectures Dip Pharmacy yang lama di MSU Sir Ibrahim, Sir Fadli, Pn Zainun & lecs Pharmacy yg lain..Sesungguhnya hanya Allahswt saja yg dpt balas jasa kalian semua..My kembar friends Fatin & Farah..Dlm class nrl mesti duduk seat tengah between them.Time belajar kena ingat ID yang panjang tu..result pun kalau keluar tunjuk ID je name xde..Teringat zaman pergi PKNS naik bas..pergi Mid Valley naik KTM..Jogging kat Stadium Shah Alam.main skipping smpi rsa bergegar otak main lompat2...makan sampai gemok kat Alif Bistro..kueyteow goreng! Guna bahasa pelik2 (kami je faham) :'D Tengok bola kecoh betol dlm bilik..My friends training HKL same2 Faris, Kak Nisa, Abg Bob, Kak Syaza & Mega..asal Jumaat je nak pergi Sogo kan(girls je) :'D hee
Pics lepas baru habis study.Gi Sunway Piramid

Lunch time pergi Sogo naik bas dengan budak KKM & UITM


Thanks to Bro AMIN RAHIM captured my pics.
Barakallah on ur wedding!










2 comments:

Thanks for reading :)