Thursday, 11 July 2013

Puasa di hospital.# Cukup sekadar Ada.

Assalamualaikum sahabats.

Today 2nd puasa kan?

Alhamdulillah!(^_^)

For my 2nd day puasa ni..yuyu kerja evening shift..

2.00pm to 9.00 pm

kat my work ler..hospital (^_^).Pharmacy Dept.

and the best part BERBUKA PUASA dengan my kakak Winnie!

wah tak sangka dia nak tunggu nurul berbuka baru dia nak makan.

Nurul tak kesah lah dear sista! Nurul kan kuat harimau!

My menu berbuka puasa..

Susu Anlene Chocolate & Curry puff girls (^_^)
why susu half? sebab saya compliance BD dose..so dah evening kan amek 1 dose cukup.(half  ler)
BD is twice daily


Abaikan my 'black eye' peas tu.Yuyu ni workaholic sikit nite shift.
So sila paham mata lebam tu.pls.pls.pls..Jauhkan CODE BLUE nite shift..aamiin

Winnie..berbuka together2..before she continue study..
gonna mish u kakak!
Jadi Best Student lagi sekali tau!
She was Best Student from her college..her name pernah masuk paper woo.
dun play2 haa.Masuk air boleh tahan juga..haha (^_^)

 Our menus..Winnie makan nasi lauk belut.

Winnie : Handle patient sambil jerit.Adik nak rasa makan lah..buka nasi tu..
Me: Owh yeke..(sambil buka tengok penuh excited)..Kak ikan apa ni?
Winnie : Belut.
Me: Huh! Ingat ikan pari..uwaa
Winnie: rasa lah adik..
Me : Baby tak makan..takot.
Ok just nak bagitahu itu lauk belut.

She eating penuh selera..wow! 

 Actually susu ni baru beli from Anlene company.So prepare then masuk fridge ubat!
Great! (Jangan tiru aksi ini) Si degil.

Simple menu for berbuka puasa enough already lahhhh..
Jangan membazir guys.
Nanti duit raya nak bagi cousins nak cekau duit sape?tet! (^_^)

Sederhana itu indah.
video
Tak tahu motif letak video ni..haha..layan jela

Tapi kalau ada orang nak sponsor iftar den ON je.










10 comments:

  1. Fiza singgah dan follow sini..slm ramadhan

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ramadhan juga..salam ukhuwah sis ;)

      Delete
  2. follower ke123..jemput singgah ke blog Yumida & follow back klo sudi
    http://umikasum.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaaaaaahhh..cantik no.salam ukhuwah sis..;) selamat berpuasa!

      Delete
  3. follow sini #131. Jemput singgah and follow blog nurin pulak :D

    nurinaireen.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. minum anlene eh,dh lame ke? saya baru nak start :) , ade gud feedback x?heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. eda..yuyu pun baru minum ni lepas check bone density promo kat hospital ritu..slm ukhuwah sis ;)

      Delete
  5. kirim salam kat kakak winnie tu..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi kemain bro melastik bintang ni..muahahaa

      Delete

Thanks for reading :)