Tuesday, 2 July 2013

Burger Bakar Abg Burn

Assalamualaikum dears sahabat

Alkisah bermula bila Burger Abg Burn yang dikejar..sampai kau lupa jadual kena kerja OT sampai pukul 6 petang yea yuyu!(-_-")
Seriously tak tahu.wuwu.

Maafin yuyu ya..hehe..Nasib ada super junior SANTHINI tolong cover tau tak?
takpe nanti akak belikan MILO ICE KOTAK yea..yeay!

Akibat keterujaan yang melampau2 tu adrenaline yuyu pun dengan pantas nye naik melaju mengejar pukul 5ptg..
Fuh semangat nak makan burger bakar Abg Burn punya pasal.
Dan kalau korang nak tahu ni la first time kami hang out makan-makan bersama.
Busy tak kitorang..hehe..busy nk tido je sebenarnye..letih bekerja kan..balik rumah nak rehat je pikir..
Tapi ada juga kawan-kawan yang tak dapat keluar bersama sebab kena kerja kan plus tak muat kereta wey!
takpe next time kita pergi together2 k..

dapat juga keluar dengan Winnie sebab dia dah nak continue study pasni..chaiyok2!

Paling best pekerja kedai Burger Bakar tu kate kitorang budak kolej..
vava..memg muda belia yea kami ni bro..kami baru balik kerja la der..muka pun lebam je..

Rupa-rupanya Kedai Burger Bakar Abang Burn kami pergi ni jajahan ke 15 dan just new!
Dekat Bandar Sri Permaisuri..Tadi ternampak juga kedai Old Timer Kopitiam kepunyaan Abg Faiz tunang cousin Sis Norma..nanti lepas ni nurul boleh singgah kak!
The Banner
The food.mine burger bakar+air RM 12 (air boleh refill ok)
Meja no. 4..Servis memg cepat! Habis makan pun cepat.hehe.
The wanted person wuz there!

(^_^)

the budaks kolej (KONONNYA)
pekerja yang dedikasi habis
 bukan budak kolej ok (nabila,aziemah,nurul ain,winnie)

So sesiapa yang teringin nak datang kedai ni bawah ni map dia


Selamat mencuba.tata.wassalam.

Selamat menempuh Ramadhan kawan2 semua!

Credit pics to Nurul Ain & Azie



















4 comments:

  1. dah follow :) hrp kongsi hal yg bermanfaat je ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. makasih lunia ansuh ;) salam ukhuwah..memg niat buat blog untuk share info bermanfaat..insyaALLAH..doakn berjaya dear..again THANKS OK!

      Delete

Thanks for reading :)