Wednesday, 3 July 2013

OT tu Over Time

Assalamualaikum dears

Kalau dah namanya kerja di hospital memang tak dapat nak lari dari kerja over time.

Biasela kawan-kawan rejeki masing-masing.Alhamdulillah so far ok lah kerja over time ni cuma kadang-kadang balik rumah terus pengsan.hee

Semalam akibat semangat sangat nak makan burger bakar sampai lupa ada over time.terpaksa pass last minutes my OT  to Santhini..Thanks tau!

Today pun almost tak tahu ada over time..nasib my kakak nurul ain bagitau.kalau tak selamat lah..hehe

My Lovely.
Kalau tak pakai ni mau bengkak tapak kaki.
(-_-")

4 comments:

  1. Selamat bertugas :)

    Anyway, di sini ada jual Al-Quran Pelangi : http://nadyabubble.blogspot.com/2013/07/rainbow-al-quran-al-quran-pelangi.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. makasih nadya..salam ukhuwah!..mai lah follow yuyu..bg semangat sikit..hehe..;)

      Delete
  2. wah masyuk ni asyik OT je.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..rejeki dear tp jika mahu senang kene tempuh kesusahan juga kan..hehe..kesusahan yang merobek jiwa raga ini..;)salam ukhuwah dear ;)

      Delete

Thanks for reading :)