Saturday, 27 July 2013

Dispense ubat artis

Assalamualaikum sahabats.

Malam tadi yuyu kerja nite shift (27/7/2013)

Agak teruja juga sebab dapat dispense ubat kat retis comel ni.
Memg minat group Solehah since dorang kecik molek lagi.

BIENDA (^_^) 
Si comel bienda.
Sorry yuyu agak selekeh di situ coz kerja nite shift.
paham2 jela.hee

Before ni ada artis lain juga antaranya

*Nadia Mustafa*
*Saida AF*
*Shiha Mentor*
* Mafa (vokal bukan sekadar rupa)*

masa dispense mula-mula macam tak perasan sangat pun..
and ade yang yuyu tak kenal pun..(tau pun lepas orang inform)..hehe
coz mereka tak make-up sgt mcm dlm TV kan
lama-lama tengok baru perasan retis rupanya..
so far mereka okeylah..low profile (^_^)


Ada jugak retis lain yang TERjumpa kat luar..disebabkan yuyu agak slow bab retis2 ni so no reaction sangatlah..cuma Bienda je teruja sebab dia comel.haha.(^_^) kalau jumpa Izzue Islam or retis bertudung minat gak lah nak bergambar..

p/s: yang tak minat tengok tv ni la yang duk jumpa retis bagai.untung laah.haha
tak yah gi konsert pun depa mai sendiri.so korang jangan tengok tv yea..lagha2..tengok Qari Junior ok.



ok.wassalam kawan2







6 comments:

  1. Artis yang mana? Yang sebelah kanan tu kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sir..belah kanan tu nurul laaa..hehe

      Delete
  2. Dah follow sini #172. Follow back ye :)

    ReplyDelete
  3. wahhhh best2 dapat jumpe retis... (joget)

    btw, boleh dapatkan emel? nanti iera emel tentang TAUKE TOPUP:)

    ReplyDelete

Thanks for reading :)