Thursday, 4 July 2013

Kecik Bulat Craft:The Key Chain of Baby & Kakak

Assalamualaikum dears

Aritu yuyu ada story pasal nurul shopping sakan dekat KecikBulat Craft kan..

Tadi (4/7/2013) yuyu dah received lagi 2 items from them!
Yeah!Alhamdulillah (^_^)

Let me show u these Super Awesome Craft
Key Chain Names
Baby (Nurul) a.k.a Me?? & Kakak (Atul)
Dont get confused.got story behind these names..hehe
Model 5 minutes
Kakak a.k.a Rabiatul Adawiyah.I am 7 years old.


Her gedik start already.

See I told u..her gediks in stage 1 (yuyu tak pernah ajar dia pose begini.haha)

Her gediks increasing to stage 3. Banyak tengok K-pop ni.
(-_-")
Tapi kat rumah mana ada Astro bagai ni..hurmm confused where she learned doin tis types of gedik pose.
Yang pose ni yuyu ajar.(^_^) 


Ni pose permintaan dia sendiri. Again wondering where she learned?
Atul:Tangkap pic tengah baca..tengah baca..
Me: ok (-_-")

Lastly pics key Chain baby & kakak from KecikBulat Craft.

Itulah kisahnya.berakhir sudah..kakak pun dah tido.Basuh kain pun sempat update!Cet!
Wassalam.
Kalau nak juga boleh tempah Kecik Bulat Craft
Iam not their dealer just share for help them saja coz she is my pharmacy friend.





4 comments:

  1. comel your sis. and you too. hehe. :)
    let's come to my site, btw i've done follow you. ;)
    http://wonderfullifezanahamdan.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..thanks! salam ukhuwah sis :)

      Delete

Thanks for reading :)