Sunday, 30 June 2013

Kecik Bulat Craft yang Superb Cute!

Assalamualaikum dears

(^_^)

Pagi tadi (30/6/2013)
Yuyu received my bantal bucuk Little Yuyu dan my Key Chain House

Sesiapa yang berminat untuk tempahan nak bagi hadiah or untuk manjakan diri sendiri dengan barang-barang yang superb cute ni boleh tempah dekat 


Korang boleh design sendiri korang punya corak (^_^)
Colours dia pun memg cantik & hasil yang awesome serta jahitan yang kemas.

Yuyu pun dah shopping RM60 dekat situ sebab teruja dengan macam-macam design.
Korang beli lah!
Now counting days waiting for my 4 items from KecikBulat Craft.

Depan 
Belakang
Nemo? Siapa nemo? Tet.
Memg yuyu yang request design kosong ni sebab nak buat tido kan..tidak mahu messy2 sangat.
Korang nak banyak bunga or pape boleh bagitahu mereka.

My House Key Chain

Flower@ my telepon


Pink anywhere..(-_-") jangan maroh adik kakok..hehe

Lagi 4 items yuyu post later OK.dalam proses nak buat..teruja about da result!




7 comments:

  1. Tahniah!! http://abangensem.com/pemenang-contest-birthday-ae-2013

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh..abg ensem!..betol ke ni..alhamdulillah..TQ2 syukur.. ;)bg semangat sikit follow nrl..

      Delete
  2. waaaah shopping sakan dia.

    singgah sambil follow sini! :) #18
    ice-chirp-chirp.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..shopping dan wanita x dpt dipisahkan..follow me too dear ;) salam ukhuwah

      Delete
    2. eh sudah follow..thanks dear!

      Delete

Thanks for reading :)