Wednesday, 26 June 2013

Dapat duit dengan blog:Nuffnang Ads

Assalamualaikum dears

Yuyu ni rajin jugak blogwalking blog-blog orang lain kalau ada masa lapang.
Dari takde blog terus teringin nak buat blog.
 Matlamat utama adalah nak share lah informations about

< Lifestyle >
<Religion >
< Health >
<Travel >
< Shopping >
< Best Moments >

Dan macam-macam lagi lah!hehe
Terjah blog mereka semua ada ads yuyu je takde lagi..huhu
So tadi blogwalking terjodoh pula dengan blog lobaksusu yang gojes ni
tentang cara buat duit dengan Nuffnang Ads

So apa lagi baca sampai habis terus register Nuffnang Ads.hoho.
Kau lupa ye yuyu besok kerja morning shift..hasudah..

So pape pun THANKS sangat-sangat kepada gadis blog itu atas perkongsian maklumat dari beliau.

So sesape yang teringin nak cuba try test Nuffnang Ads boleh terjah 

Chaiyok!

2 comments:

  1. salam kenal :)

    semoga berhasil ye.
    kena rajin update blog tau:)

    kadang2 uv tak menentukan lgi kita boleh cpuv.

    rajin2 hantarkan ticket ke nuffnang ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. QasehnyaRania..yuyu musykil sikit yg psl hantar ticket ke nuffnang tu..kena pilih yg mana satu yea?yg feedback tu ke?

      Delete

Thanks for reading :)