Sunday, 23 October 2016

Beli Tiket Movie guna TGV MovieMoney

Assalamulaikum guys :)

Korang yang rajin tengok movie especially di TGV Cinemas better apply jadi member TGV MovieClub so that korang boleh kumpul movie money 10% bagi setiap transaction guna TGV MovieClub Card sama ada masa beli tiket movie atau beli makanan kat TGV cinema counter.Just tunjuk saja member card pada staff TGV cinemas.
Korang boleh apply jadi member via online atau pergi kaunter TGV Cinemas.




Untuk jadi member secara online
Just pergi ke website
Lepas tu click "MovieClub" akan keluar macam gambar atas ni.
Click "Sign Up Now"
Fill up apa-apa yang patut &payment RM30 sekali tu je dan movie freebies akan credit dlm account.
Collect card di TGV cinema dan
 bole "Activate online account "
Senang nak tengok movie money kita nanti.

Nurul dulu register jadi member kat TGV cinema counter terus tebus movie freebies(dia macam register terus dpt 2 free tiket + 1 regular popcorn set)
Ibarat bayar RM30 untuk 2 tiket juga alang-alang jadi member terus kan & dpt popcorn free lagi.

Lepas tu setiap kali pergi TGV Cinema korang just tunjuk card saja dah bole collect money movie korang.

BILA DAH BANYAK COLLECT MOVIE MONEY
Boleh la guna movie money tu beli tiket movie/makanan di TGV Cinema tanpa guna duit kita :)
Just inform staff dia masa urusan jual beli di kaunter cakap nak guna movie money kita.
Nanti staff dia just tolak dari Movie Money kita.

Boleh check balance Movie Money kat website juga.





Selamat mencuba!

No comments:

Post a Comment

Thanks for reading :)