Tuesday, 11 November 2014

Johor-Melaka-Negeri Sembilan in 1 day :) Part 1 Muar Johor

Assalamualaikum dears

9 November 2014
Sunday

Kami 
Sis Lina & hubby
Me
Nabila
Maisura
went on holiday :)
1 day travelling 

JOHOR-MELAKA-NEGERI SEMBILAN

Part 1 ni nrl just story pasal pergi Johor dulu okayy

Pukul 7.30 am kami berkumpul di hospital & terus gerak pergi 
Breakfast @ Muar Johor

 
On the way kami singgah kedai kupang,siput & lokan yang terkenal di Johor
Time ni baru tahu org Johor panggil 'sarap' tu sarapan :p

Bandar Muar Johor


Muka pagi-pagi memang mcm ni

Breakfast Mee Rebus Muar :) 
Kedai ni xde mee bandung Muar tiada rejeki nak merasa beli yang ready made punya je.:D

Sate yang sedap! nyum2

Ni kedai yang kami breakfast tu.Area sini breakfast makan sate agaknye ye..
Kedai ni berdepan dgn station bus tepi jejantas je

selfie tempat sama (T_T) hehe excited gi Johor kan

Bergambar tepi Sungai Muar ;)

Kenyang lepas breakfast tu yang gedik lebih.:D

Maharani Uptown


okay station minyak dia besaarrr sgt..:D hee

Kami memang datang Muar untuk breakfast je.
lepas tu kami terus gerak ke Melaka ikut Lebuh AMJ

Ok next baca entry PART 2 pulak di Melaka









No comments:

Post a Comment

Thanks for reading :)