Sunday, 7 August 2016

Naik shuttle boat The Mines -KTM Serdang

Assalamualaikum guys :)

Today nurul nak story experience naik shuttle boat 
from The Mines to KTM Serdang Jetty bagi tahun 2016.

Actually ada la dekat 10 tahun nurul tak naik shuttle boat ni
dulu nurul memang kerap sangat naik terutamanya time 
tuisyen Kasturi kat Pasar Seni KL or pergi balik MSU :)

Haritu,Nurul sorang je naik shuttle boat dari The Mines to KTM Jetty so petugas tu suruh join sekali dgn orang naik river cruise tu.
Suasana kt KTM Jetty tu mcm sunyi saja skrg



Tiket selepas dah dikoyakkan oleh petugas.
Bayaran RM 3


Kerusi disediakan sementara tunggu boat


Kaunter tiket


Ni jetty di The Mines Shopping Mall









mengimbau kenangan :)

No comments:

Post a Comment

Thanks for reading :)