Sunday, 7 August 2016

Dapat Free Tiket Movie dari TGV Movie Club

Salam guys :)

Happy month for me June!
Sebagai TGV Movie Club Member 
haruslah nurul pergi redeem 
2 FREE movie tickets plus 1 regular popcorn set!



For my BIRTHDAY FREEBIES
(^_^) Thanks TGV Movie!
Just pergi kaunter tiket cakap nak redeem untuk birthday freebies saja.



Masa sign up masuk jadi member pun nurul 
terus dapat 2 free movie tickets plus 1 regular popcorn set.(^_^) syokk!

Selain itu korang boleh kumpul moviemoney kalau dah banyak boleh guna time nak beli  movie ticket or any food/drinks.

Movie Club member juga ada kaunter khas masa nak beli tiket so cepat lah sikit dapat beli kan

TGV Movie Club Member juga boleh dapat special invitation to premiere movie and special screening not only that bole beli tiket advanced lagi2 cerita yang box office tu!




Birthday Freebies boleh redeem sepanjang bulan birthday kita sahaja..
So jangan miss okay kalau taknak rugi

P/s : horror movie addicted!


No comments:

Post a Comment

Thanks for reading :)