Friday, 15 March 2013

Blog korang selamat?Meh scan blog korang

Assalamualaikum semua..

Malwares/hackers/viruses adalah ANCAMAN TERBESAR dalam zaman IT ni..nurul takot jugak kalau kene sebab kadang2 benda2 macam ni akan mengaibkan nama korang dengan tibe2..Ya Allah mohon la dijauhkan ok..amin..

Sebenarnya korang boleh scan blog korang ni selamat ke tak dekat SINI dan SINI
Alhamdulillah..nurul dah check nurul punya masih selamat ok..

Untuk korang pulihkan balik blog korang tu korang boleh refer blog akak ni di SINI

Nurul harap blog korang selamat k..;) ok chow dulu geng wassalam



No comments:

Post a Comment

Thanks for reading :)